Hoe kies je de doucheruimte!

- Aug 11, 2017-

1. Dikte en tempering van glas
Hoogwaardige producten worden vaak gebruikt in hoogwaardig glas of een relatief dik gehard glas, niet alleen mooi maar ook duurzaam en stevig, het gebruik van het veiligste gehard glas, dikte in 5mm, veilig en betrouwbaar, heeft 3C certificering, de incisie in de hoek van de behandeling, waardoor het glas zichzelf sterk barst van veiligheidsrisico's.

2. Dikte en oppervlaktebehandeling van aluminiumlegering
De dikte van de aluminiumlegering heeft een zeker effect op de hele doucheruimte, wat de soliditeit van het geheel beïnvloedt. De douchekamer van Kaili is verdikt aluminium, de dikte is 1,5 mm boven, in de aluminium oppervlaktebehandeling op de ionische oxidatie, elektrostatische sproeibehandeling, kunt u de combinatie van de coating steviger maken, het uiterlijk van speciaal licht, anti-aging en niet verkleuring, corrosiebestendigheid.

3. Doe geen goedkope keuze van drie producten
Douche kamer is duurzame consumentenproducten, bij de aankoop van de tijd moet duidelijk worden gezien, de aankoop gemarkeerd met gedetailleerde productie-installatie naam, fabrikant adres en commodity certificering producten, met name de computer stoomkamer, moet meer aandacht schenken, anders zal er een grote veiligheid verborgen problemen.

4. Controleer de flexibiliteit van de katrol
De schuifdeurrol van de douchekamer is ook erg belangrijk, de katrol moet flexibel en lichtgewicht zijn, met roestvrijstalen schroeven. Als de schijf wordt geduwd, verschijnt het erg luid, dit zal de levensduur van het gebruik beïnvloeden.