Bedrijf Panorama

图片1(001).jpg

AOKELIYA Sanitary Ware Co. Ltd lokaliseert in Pinghu Technology Sanitary Ware Center, China, wiens zuiden is Hang Zhou Gulf, oost is Shanghai City. Het is een moderne technologische onderneming. Sinds de oprichting is het bedrijf syncretiseert technologie en kunst en is gespecialiseerd in de productie en verkoop van "AOKELIYA" -reeksproducten zoals douchekamer, douchecabine, massagebad, klassieke badkuip, enz. De producten verkopen aan de hele wereld.


De kwaliteit van de producten is de wortel van het bedrijf, excellence is onze enige standaard. En het uitgangspunt van het bedrijf is op zoek naar kwaliteit en technologie. Om de kwaliteit te waarborgen, heeft het bedrijf het volledige kwaliteitsmanagement en strikt beheersysteem, en het bedrijf krijgt de ISO9001-, 14000- en CE-certificaten. Het bedrijf gebruikt altijd de producten die populair ontwerp en luxe uiterlijk hebben om de markten te passen. En levert altijd goede producten en after-sales diensten voor overzeese klanten. Ons bedrijf heeft 15000 vierkante meter land, en onze workshop is 18000 vierkante meter.


AOKELIYA Sanitary Ware Co. LTD voert altijd het volgende principe uit: Goede kwaliteit, goede service en technologische innovatie. Of het bedrijf blijft uitbreiden en verbeteren van ons assortiment producten en functies om onze klanten meer keuzes en tevredenheid te geven.


Onze Eer


De filosofie van het bedrijf
AOKELAI's missie: Ontwikkel voortdurend, zoek uitmuntendheid.
AOKELAI's geloof: maak voordeel, betaal de maatschappij terug.